Betala resa

Anmälnings-/bokningsavgift
Vid bokning av resa skickar vi ut en faktura för betalning av anmälnings-/bokningsavgift, normalt 500 kronor. Vid betalning av bokningsavgiften så bekräftas platsen på resan. Avgiften betalas inte tillbaka vid avbokning av resa. Om däremot arrangören avbokar resan, senast två månader före avresan, så betalas hela beloppet tillbaka.

Slutbetalning
Tidigast två månader före avresa faktureras slutbetalningen av resan (resans pris minus anmälnings-/bokningsavgiften), som ska vara betald senast 30 dagar före start av resa.

Betalningsmetod
Betalningen sker alltid, enligt instruktion på fakturan, till vårt:
Bankgiro: 264-8988, alternativt
SWISH: 1234 674 784

Ange alltid fakturanummer som referens!
Att tänka på
Vi tillämpar något som kallas Vinstmarginalbeskattning(VMB) för reseverksamhet i enlighet med skatteverket regelverk. Det innebär att fakturan kan se lite annorlunda ut. Vi måste dela upp fakturan sorterat på kostnader som berör resa i Sverige, resa i övriga EU och resa utanför EU. Det är olika momsregler som gäller och därför finns regelverket för VMB för att underlätta skattehanteringen för hela resepaketet. Vi är därför också skyldiga att upplysa om att vi tillämpar VMB på fakturan och inte vanlig momshantering.

Arrangör
Ronnegard Adventure AB / mctouring.se / Tallbacksvägen 19 / 785 30 Gagnef / Orgnr: 556998 - 3421

Så länge resan pågår är målet nått – MC-touring när den är som bäst!
Ronnegard Adventure AB
Tallbacksvägen 19
SE 785 30 Gagnef
Org.nr: 556998-3421
Kontaktinformation
Personuppgiftspolicy
Producerad av
crossmenu